Čačić pozvao Pivarića i Čopa

Novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić u utorak je objavio i svoj prvi popis igrača na koje računa u posljednjim dvjema utakmicama skupine H kvalifikacija za EURO 2016., protiv Bugarske 10. listopada u Zagrebu i Malte 13. listopada u Ta’Qaliju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Čačićevu popisu su 23 imena, od kojih su svi već barem jednom nastupili za Hrvatsku, a u odnosu na posljednju akciju, posljednju u kojoj je izbornik bio Niko Kovač, nalaze se dva nova imena i to branič Dinama Josip Pivarić i napadač Malage Duje Čop.

“Pivarić, koji se ustalio u momčadi Dinama kad sam mu ja bio trener, svojim je igrama zaslužio naći se u reprezentaciji. Duje Čop igra u španjolskoj ligi, participira u Malagi, a već je i bio na širem popisu. Olića nemamo na prvoj utakmici zbog tri žuta kartona, a Mandžukić je ozlijeđen, pa sam procijenio da nam je Čop potreban”, argumentirao je svoj izbor Ante Čačić.

S posljednjeg Kovačeva popisa nisu pozvani branič PAOK-a Marin Leovac, veznjak Hajduka Mijo Caktaš i napadač Fiorentine Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKA REPREZENTACIJA,

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Rijeka)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Šime Vrsaljko (Sassuolo), Marko Lešković (Rijeka), Vedran Ćorluka (Lokomotiv Moskva), Domagoj Vida (Dinamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Danijel Pranjić (Panathinaikos), Josip Pivarić (Dinamo Zagreb)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjaci: Luka Modrić, Mateo Kovačić (oba Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozović (Inter Milano), Ivan Rakitić (Barcelona)

Napadači: Nikola Kalinić (Fiorentina), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Ivan Perišić (Wolfsburg), Ivica Olić (HSV), Mario Mandžukić (Juventus), Andrej Kramarić (Leicester City), Duje Čop (Malaga)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.