Čačić: Prvenstvo nije gotovo, bit ćemo ozbiljni u svim preostalim kolima

Zagreb, 26.2.2023.- Utakmica 23. kola HNL-a Dinamo - Hajduk na stadionu Maksimir. Na slici trener Dinama Ante Èaèiæ. foto HINA/ Tomislav Pavlek/ ua

Dinamo, momčad Ante Čačića, sve je riješila u furioznih prvih 45 minuta golovima Ademija u 8., Baturine u 10. i Ivanušeca u 38. minuti. No, konačan rezultat postavio je Luka Ivanušec novim golom u 63. minuti. Utakmicu je komentirao trener Dinama Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uspjeli smo dominirati i rano doći do dva gola koja su usmjerila igru, pao je elan kod Hajduka, ali to ne umanjuje našu dobru prezentaciju. Moji igrači su stajali jako blizu, bili su kompaktni. Ova tri boda su jako značajna jer je najbliži pratilac Hajduk sada jako udaljen, ali prvenstvo nije gotovo, bit ćemo ozbiljni u svim preostalim kolima, 39 bodova je još u igri. Za dva dana igramo s Lokomotivom i u Kupu isto želimo ići do kraja”, rekao je Čačić pa dodao:

“U prvom poluvremenu mislim da nam Hajduk nije ušao u 16 metara, dva udarca u okvir su imali tek krajem utakmice. Ivanušec se vraća u staru formu, siguran sam da će natjerati izbornika da razmišlja o njemu. Petković je posebna klasa, igrač koji spaja i preko kojeg kombinatorikom dolazimo naprijed. Zamjeram mu što ne gleda prema golu, ali vjerujem da i u tom segmentu može postati bolji.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.