Cirkus oko Messija se nastavlja, njegov bivši agent poručio: ”Mislim da je on već odabrao – Inter”

epa08550709 FC Barcelona's Leo Messi celebrates after scoring a goal during the Spanish LaLiga soccer match between FC Barcelona and CA Osasuna held at Camp Nou Stadium, in Barcelona, Spain, 16 July 2020. EPA/Alberto Estevez

Cirkus oko Lionela Messija i njegovog odlaska iz Barcelone traje već satima, pitanje je kad će zapravo sve to i završiti, a posebno je intenziviran nakon što je Argentinac definitivno odlučio o svom statusu. Mediji diljem svijeta zapravo ga već danima sele iz kluba u klub, sad je sve to prešlo u neku drugu dimenziju, a navodno je najbliži Manchester Cityju Pepa Guardiole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši Messijev agent. Josep Maria Minguella, govorio je o eventualnom novom klubu za argentinskog nogometnog čarobnjaka.  Minguella smatra da je Messi zapravo na putu da prihvati ponudu Intera, što je nova pojedinost u čitavoj ovoj predstavi vezanoj uz Messijev odlazak. Naveo je bivši Messijev agent i zašto misli da je Argentinac spreman prihvatiti ponudu talijanskog kluba.

“Mislim da je on već odabrao klub – Inter”, rekao je Minguella te je nastavio:

“U Italiji su porezi manji, tu je i Cristiano, ali sa druge strane u Engleskoj igra njegov prijatelj Aguero, a tu je i Pep Guardiola u Cityju. Ipak, teško ga mogu zamisliti tamo.”, poručio je Minguella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je u ovom trenutku reći kad bi se saga oko Messija mogla završiti, no, čini se kako on u tome uživa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.