Cristiano Ronaldo hvali se novom ‘životinjom’ u garaži

Foto: Instagram

Najbolji europski nogometaš Cristiano Ronaldo kako je i sam rekao trenutno uživa u životu i u najljepšim danima svoje nogometne karijere, poslije osvajanja Europskog prvenstva s Portugalom, s obzirom da je s klubovima osvojio sve što je mogao, Ronaldo je svoju zbirku trofeja kompletirao, nedostaje tek Svjetsko prvenstvo.  Naravno, takav Ronaldo glavni je kandidat za osvajanje Zlatne lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Garage time. Soon your honor arrive✌️✌✌✌????

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac se nalazi na godišnjem odmoru, uočen je na Ibizi, no, tamo je bio i Lionel Messi, dvije jahte, dva bogata nogometaša, bile su u jednom trenutku parkirana jedna pored druge, na razmaku od desetak metara. U jeku odmora Ronaldo se odlučio počastiti novim automobilom, skupocjenim limenim ljubimcem, s čime se pohvalio i na Instagramu. U garaži velikog nogometaša od danas se nalazi Bugatti Veyron.

The animal arrive??

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Životinja je stigla”, pohvalio se na Instagramu Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.