EHF kup: Rukometaši Nexea u Našicama pobijedili Koper i osvojili važne bodove u borbi za četvrtfinale

Foto: fah

U susretu 4. kola C skupine EHF kupa rukometaši Nexea su u Našicama pobijedili Koper 29-24 osvojivši važne bodove u borbi za plasman u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nexe je u prošlom kolu slavio u Kopru 31-27, a u nedjelju je pred svojim navijačima istog suparnika pobijedio 29-24 osiguravši drugo mjesto na ljestvici. Međutim, ne i knock-out fazu. Naime, najslabija drugoplasirana momčad neće vidjeti četvrtfinale.

Domaćine su do pobjede predvodili Slovenci Saša Jaman Barišić s osam golova i Patrik Leban sa šest golova, te hrvatski rukometaš Vedran Zrnić s pet golova. U suparničkim redovima najefikasniji su bili Adam Bratković sa šest i Janez Guček sa četiri gola.

Na ljestvici vodi Goppingen s osam bodova, Nexe na drugoj poziciji ima šest bodova, Koper je treći s dva boda, a na začelju su Finci bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U idućem kolu Nexe će 26. ožujka ugostiti vodeći Goppingen, a u posljednjem kolu, 31. ožujka gostuje kod finskog Cocksa.

LJESTVICA:
1. Frisch Auf Goppingen 4 4 0 0 119-94 +25 8
2. RK NEXE NAŠICE 4 3 0 1 118-105 +13 6
3. RD Koper 4 1 0 3 103-112 −9 2
4. Riihimaki Cocks 4 0 0 4 98-127 −29 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.