Ovo je epilog skandaloznog incidenta u drugoj engleskoj nogometnoj ligi nakon međusobne tučnjave dvojice suigrača!

Foto: Snimka zaslona

Skandal koji se manifestirao kroz međusobnu tučnjavu suigrača na utakmici druge engleske lige dobio je vrlo brzo svoj epilog, posljedice incidenta za sudionike istog se znaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(VIDEO) Apsolutna blamaža i dosad rijetko viđene scene: Suigrači se potukli na utakmici engleske lige!

Kako smo pisali Preston North End kraj utakmice druge engleske lige protiv Sheffield Wednesdaya završio je samo s devetoricom igrača i iz dosad rijetko viđenih razloga. Dvojica suigrača međusobno su se potukla na terenu te sucu utakmice nije preostalo ništa drugo nego ih poslati na prijevremeno hlađenje. Ne samo da se radilo o njihovoj osobnoj sramoti nego i sramoti za cijeli klub koji je najavljivao rigorozne kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u samoj završnici susreta Eoin Doyle nije dodao loptu Jermaineu Beckfordu, koji se naljutio i krenuo u obračun, uslijedila je tučnjava u šesnaestercu Wednesdaya! Sudac Scott Duncan isključio je obojicu usijanih glava, a trener je bio vrlo jasan i opravdano ogorčen te razočaran ponašanjem svojih igrača: “30 sam godina u nogometu i takvo što nisam vidio! Ovo je apsolutna blamaža. Ja stojim iza svojih igrača, ali uz ovu dvojicu ne mogu stati…”

Očekivalo da će nakon takvog incidenta trener inzistirati na odlasku iz kluba dvojice ratobornih igrača međutim, to se ipak nije dogodilo. Naime, igrači koji su osramotili sami sebe i boje svog kluba su se pokajali, koliko iskreno drugo je pitanje, i svojim navodnim pokajanjem okončali aferu.

Što će se zapravo dogoditi nakon neviđenog skandala u drugoj engleskoj ligi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, dvojica ratobornih igrača morati će vratiti novac navijačima, kojima su se i ispričali, kao što su se ispričali treneru, Upravi…

“Naše ponašanje nije bilo primjereno. Iznevjerili smo menadžera, Upravu kluba, suigrače, ali i one najvažnije, navijače, koji su potrošili dosta novaca kako bi podržali naš klub. Prihvaćamo u potpunosti kaznu koju su nam izrekli FA i klub i potpuno podržavamo odluku da nadoknadimo navijačima novac koji su potrošili na ulaznice. Ispričali smo se menadžeru, Upravi i suigračima te se nadamo da će navijači prihvatiti naše kajanje zbog ovog incidenta. Naša je namjera da ostavimo sve ovo iza nas kako bi pružili sve od sebe za dobrobit kluba”, napisala su u zajedničkoj “pokajničkoj” izjavi dvojica sudionika incidenta koji je zgrozio navijače u Engleskoj. Mnogi će reći kako se radi o smiješnoj kazni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.