Ultimatum, legendarni Boris Becker, Novak Đoković i ‘istina’ o međusobnom odnosu dvojice velikih tenisača…

Foto: fah

Legenda njemačkog i svjetskog tenisa, Boris Becker, danas je trener srpskom tenisaču Novaku Đokoviću, s kojim, barem ako je vjerovati nekim srbijanskim medijima, ima manjih razmirica. Navodno je Becker nedavno postavio ultimatum da se odrekne usluga španjolskog psihologa Pepea Imaza, kojeg mnogi smatraju kontroverznim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, bivši osvajač Wimbledona, koji je Wimbledon osvojio prvi puta sa 17 godina, ne vjeruje previše Imazu, dok s Đokovićem, koji je nedavno izgubio prvo mjesto na ATP ljestvici, želi i dalje ostvarivati velike rezultate.  Đoković, kako su mnogi zapazili, pada u formi, ima problema i s motivacijom te je pokušao sam sebi pomoći angažiranjem Imaza.  Tome unatoč Becker i dalje vjeruje Novaku Đokoviću i njegovom povratku na svjetski vrh.

“Novak Đoković je borac! On se voli natjecati. Ako postoji jedan čovjek koji bi morao odigrati meč za moj život, to bi bio Đoković. Toliko mu vjerujem”, poručio je Boris Becker, jedan od najomiljenijih tenisača svijeta svih vremena. Inače, Đoković i Becker su navodno riješili nesporazume glede nastavka međusobne suradnje, no, konačni dogovor glede toga još uvijek nije postignut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trenutno smo u procesu pregovora. Ne mogu reći više od toga. Ne mogu reći ‘nastavljamo’, ali ne mogu reći ni ‘ne nastavljamo’. Što se mene tiče stvarno sam uživao tijekom ove tri godine. Bio sam u svom elementu, a to ću činiti i ubuduće. Ne žalim ni za čim, bila je ovo nevjerojatna avantura”, zaključio je legendarni bivši njemački tenisač, koji je svojedobno na putu prema finalu Wimbledona (1990. godine), dakle, u polufinalu, zaustavio najboljeg hrvatskog tenisača svih vremena Gorana Ivaniševića, s kojim je imao nekoliko legendarnih i nikad zaboravljenih teniskih okršaja koji su znali trajati i pet setova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.