(FOTO, VIDEO) Fantastičan nogomet Portugalaca i Španjolaca: Fenomenalni Cristiano Ronaldo zabio tri gola i spasio svoju reprezentaciju

Foto: fah

U utakmici 1. kola B skupine Svjetskog prvenstva u Sočiju su nogometaši Španjolske i Portugala su odigrali 3-3 (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

U odličnoj i uzbudljivoj utakmici europski prvaci Portugalci su dvaput vodili, a nakraju se dvije minute prije kraja spasili poraza predivnim golom trostrukog strijelca Cristiana Ronalda.

Portugal je poveo u 4. minuti pogotkom Cristiana Ronalda iz kaznenog udarca kojeg je sam izborio, a Španjolci su izjednačili u 24. minuti nakon solo-akcije Diega Coste. U 44. minuti udarac Ronalda s 20 metara španjolski vratar David de Gea neobjašnjivo propušta u mrežu, da bi u 55. minuti na 2-2 izjednačio Costa nakon dodavanja Busquetsa.

U 58. Nacho Fernandez dovodi Španjolce u vodstvo od 3-2 fantastičnim volejem s 20 metara, koji se odbio od obje vratnice i odsjeo u mreži. Na 3-3 je izjednačio u 88. minuti Ronaldo, atraktivnim golom iz slobodnog udarca s 20-tak metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je u ovoj skupini Iran pobijedio Maroko s 1-0 autogolom Aziza Bouhaddouza u petoj minuti sudačke nadoknade.

U 2. kolu 20. lipnja igraju Portugal – Maroko i Španjolska – Iran.

1. IRAN 1 1 0 0 1-0 3

2. PORTUGAL 1 0 1 0 3-3 1

ŠPANJOLSKA 1 0 1 0 3-3 1

4. MAROKO 1 0 0 1 0-1 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.