(FOTO) Najteži poraz Medveščaka u povijesti: U Domu sportova primili 13 golova…

Foto: fah

Hokejaši Medveščaka u nedjelju su doživjeli još jedan poraz, najteži u klupskoj povijesti, a u Domu sportova nanijeli su im ga Vienna Capitalsi koji su slavili sa 13-0 (3-0, 4-0, 6-0) u dvoboju 38. kola EBEL-a, kojem je nazočilo oko 2000 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Po dva pogotka za gostujući momčad postigli su DeSousa (5, 34), Schneider (8, 51), Hartl (24, 56) i Tessier (31, 55), a po jedan Wukovits (7), Wall (35), Olden (44), Grosslercher (52) i Holzapfel (57).

Oba vratara Medveščaka dobila su priliku braniti na ovoj utakmici. Ivan Mikulić je primio tri pogotka i ostao bez ijedne obrane, dok je Tihomir Filipec obranio 48 udaraca, ali je primio i deset pogodaka.

Za jednog od rijetkih stranaca koji su ostali u Medveščaku, Šveđanina Bjorna Svenssona, ovo je bio posljednji nastup, nakon što je do kraja odradio ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je posljednji na ljestvici sa 21 bodom i gol razlikom -123 (71-194). Vienna je vodeća sa 77 bodova.

Novi nastup zagrebačku momčad čeka 18. siječnja, kad će Medveščak gostovati u Bolzanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.