(FOTO) Nakon drame košarkaši Zadra na startu ABA lige svladali beogradski FMP

Foto: fah

Košarkaši Zadra u susretu su 1. kola regionalne ABA lige uspjeli na svom parketu svladati FMP sa 78-76 (13-21, 18-14, 26-25, 21-16).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

U neizvjesnoj utakmici Zadar je šest sekundi prije kraja utakmice imao prednost 77-76, a tada su suci vidjeli prekršaj Krajine na Apiću, pa je igrač FMP-a imao priliku s linije slobodnih bacanja dovesti svoju momčad u vodstvo. Srećom, promašio je oba bacanja, a zatim je Čović morao napraviti prekršaj na Brzoji koji je pogodio jedno od dva slobodna bacanja za konačnih 78-76.

Foto: fah
Foto: fah

U momčadi Zadra briljirao je Ivan Marinović sa 32 koša, 19 je dodao Boris Barać, dok je Stefan Lazarević ubacio 15 poena za FMP.

Foto: fah
Foto: fah

U 2. kolu Zadar će već u nedjelju gostovati kod Budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.