(FOTO, VIDEO) Niko Kovač trener velikana i sam postao velikan: Nijemci skandirali hrvatskom stručnjaku…

Foto: Twitter

Kako smo već pisali bivši hrvatski izbornik, Niko Kovač, s Bayernom je osvojio naslov prvaka Njemačke, a na dobrom su putu Bavarci da osvoje i Kup. Naime, Bayern je u odlučujućoj utakmici, u utakmici u kojoj im je trebao samo bod, deklasirao Eintracht za koji igra hrvatski reprezentativac, Ante Rebić. Radi se o klubu na čijoj je klupi prošle sezone bio Kovač i osvojio Kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je na Allianz Areni svladao Eintracht 5:1 te tako stigao do 29. naslova prvaka Njemačke.  Borussija Dortmund ostala je na drugom mjestu.

Napokon je Allianz Arena skandirala hrvatskom treneru, kojeg se i danas, bez obzira na veliki uspjeh nakon jedne turbulentne sezone, s jednom potrošenom momčadi, seli iz kluba, a na njegovo se mjesto guraju razne zvijezde koje su trenutno bez posla s obzirom da su dobile otkaze u klubovima u kojima su donedavno radile. Navodno među njima više nije Portugalac Jose Mourinho.

Žestoko osporavani hrvatski trener tako je došao na svoje i postao je nakon dugih desetljeća prvi hrvatski trener koji je s Bayernom osvojio titulu.  Posljednji Hrvat, prije Kovača, koji je uspio osvojiti naslov s Bayernom bio je – legendarni Branko Zebec, davne 1979. godine. Kovač se tako trenirajući velikana i sam pretvorio u velikana. Veliko trenersko ime svjetskog nogometa.

Ukoliko još osvoji Kup bit će uspješniji od svog slavnog prethodnika, no, i tada mu navodno pozicija na klupi Bayerna ”visi.” Podsjetimo, ako bi osvojio dvostruku krunu, a opet morao otići, Niko bi bio jedini trener Bayerna u povijesti koji je uspio osvojiti dvostruku krunu a da je nakon toga dobio otkaz. Navijači su rekli svoje… Na potezu je Uprava… Luta li još Salihamidžić Europom u potrazi za Kovačevog nasljednika?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.