HNS ipak ide do kraja: Vatreni i definitivno protiv Mađarske igraju na Poljudu?

Foto: fah

Jesu li napokon riješene sve prepreke i hoće li Vatreni, usprkos opstrukciji, usprkos podmetanjima, ipak zaigrati protiv Mađarske na Poljudu 10. listopada ove godine?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je vjerovati portalu 24 sata bit će upravo tako, no, oni su samo dvadesetak sati ranije spominjali da će Hrvatska s Mađarima igrati u Rijeci, na Rujevici. Drugim riječima, treba biti vrlo oprezan kada se piše o temi koja je već sad postala vrući ljetni hit. Kao da na Poljud dolazi američka peta flota a ne ponos hrvatske nacije.

Navodno su sugovornici iz vrha HNS-a potvrdili portalu 24 sata da će se utakmica Hrvatske i Mađarske 10. listopada igrati na Poljudu. Dakle, HNS je odlučio ići do kraja, bez obzira na poruke koje su stizale posljednjih dana, kako iz Hajduka tako i od strane Torcide, ali i Grada, koji je od HNS zatražio – ispriku!?

No, ipak na sjednici gradskog vijeća su zajedničkim priopćenjem otvorili vrata suradnje, u sve bi trebao biti uključen i Hajduk, koji se prije toga ogradio od organiziranja utakmice. Politika čini čuda , zna se i koja. Navodno bi idućih dana u Split trebao doći jedan od čelnih ljudi HNS-a, HDZ-ovac Marijan Kustić, kako bi izgladio nesporazume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki tvrde da se iz samog vrha u Zagrebu inzistira na povratku Vatrenih na Poljud, ipak će uskoro novi izbori.  Dva mjeseca nakon susreta s Mađarima u Splitu predsjednički, a onda vrlo brzo i parlamentarni.

Konkretno, portal 24 sata tvrdi kako je ”99% jasno da će se ključna utakmica kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Mađarske nakon svih peripetija ipak odigrati na Poljudu. ” Hoće li uskoro stići neko novo priopćenje i hoće li sve tada krenuti iz početka? Moguće, ipak u Hrvatskoj jedan posto znači ponekad i odluku. Ne drži li Andreja Plenkovića u fotelji premijera stranka (HNS) koja na izborima jedva dosegne DVA posto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.