Ibrahimović: ‘Oni koji znaju sve detalje nikad ne bi uništavali moj kip’

Foto: fah

Zlatan Ibrahimović trenutno je u rodnoj Švedskoj gdje održava formu trenirajući s Hammarbyjem i kojem je jedan od vlasnika. Zanimljivo je da je nekoliko puta njegov kip uništavan jer mu navijači nikad nisu oprostili što je ušao u upravljački dio Hammarbyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni koji znaju sve detalje, nikada ne bi napravili nešto slično. Oni žele pažnju i žele da mediji pišu o tome jer misle da je to kul. To je dječji nivo. Mi smo veći od toga. To što je kip nestao, ne znači da je nestala i moja povijest”, rekao je.

Foto: Twitter

“Želim igrati nogomet dokle god budem mogao, ali nikad ne znaš što se može dogoditi. Ja nisam tip koji se šlepa i koji želi igrati samo na račun dosadašnje karijere i imena. Ako si dio momčadi, onda moraš raditi i igrati za nju”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.