Ivica Kostelić još nije spreman za mirovinu: Ne, nisam još uvijek odlučio reći zbogom

Foto: fah

Ivica Kostelić definitivno još nije spreman za mirovinu, iako je penzionerski odradio utrku u Kranjskoj Gori. No, on ovako i onako više ne skija zbog trofeja ili bodova u Svjetskom kupu, nego isključivo zbog gušta, za svoju dušu.”Ne, nisam još uvijek odlučio reći zbogom”, priznao je Ivica novinarima nakon utrke u Sloveniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volim ovaj sport, skijanje je moj život”, dodao je Profesor, a prenosi Siol.net.

“Sad kreću pripreme za prvenstvo Hrvatske, a nakon toga ću na odmor. Privremeno se planiram preseliti na Island. Što ću tamo raditi? Neka to ostane tajna”, kaže Kostelić, koji će kroz mjesec i pol dana donijeti veliku odluku. Penzija ili nastavak karijere.

“Nakon toga ću vidjeti hoću li ponovno stati na skije”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica je još ranije obznanio kako bi se od skijanja volio oprostiti na svom Sljemenu.

“Htio bih skijati do ZOI-a 2018., ali znam da je to gotovo nemoguće. Privlači me ideja da nastupim na Sljemenu, ali sigurno ne bih skijao turistički nego kao natjecatelj”, rekao je Kostelić.

Na stranu priče o kraju karijere, Kostelić je svjestan kako je odradio posljednji nastup u Kranjskoj Gori, brdu koje je oduvijek smatrao “domaćim terenom”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poznajem barem 30 posto ljudi koji rade u organizaciji. Domaća publika je uvijek navijala za mene. Vidite i sami kako se naježim. Nikada im neću zaboraviti kako su me bodrili svih ovih godina. Kranjska Gora oduvijek je bila moj domaći teren”, zaključio je Kostelić suznih očiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.