Izbornik Dalić: Zbog jednog detalja zamalo smo ispali s SP-a

Foto: fah

Izbornik Zlatko Dalić prošlog tjedna predstavio je svoju knjigu o uspjehu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Morao sam nešto staviti na papir kako bi ostao trajni zapis svega što se dogodilo otkad sam postao izbornik pa do dočeka u Zagrebu. Bilo je to najljepše ljeto u našim životima i zbog toga sam jako ponosan”, rekao je za Sportklub.

Zatim se prisjetio kako je Ante Čačić dobio otkaz nakon remija s Finskom.

“Da Finska nije zabila u 90. minuti ja vjerojatno ne bih postao izbornik i ne bi se dogodilo ovo što se dogodilo. Nisam mislio da ću te večeri postati izbornik, ali to je život i drago mi je da je sve na kraju tako ispalo”, poručio je Dalić u razgovoru za Sportklub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, postoji i jedan detalj zbog kojeg je Hrvatska mogla ispasti s SP-a.

“Sve smo analizirali s Danskom osim tog Knudsena koji nije trebao biti u prvom sastavu. Nisam znao da tako dobro baca aut. No, srećom nas to nije koštalo poraza”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.