Janica se vraća pomoći novoj hrvatskoj skijaškoj nadi: ‘Može joj prenijeti strašno puno iskustva i znanja’

Foto: fah

Direktor alpskih reprezentacija Vedran Pavlek potvrdio je za Sportske novosti kako će Janica Kostelić od ove sezone biti savjetnica u ženskoj reprezentaciji, slično kao što je Ivica u muškoj, a prioritet će joj biti upravo rad sa Zrinkom Ljutić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je friška stvar, otprije pet dana, a dogovorena je i s tatom Amirom koji je ujedno i trener. Ivica ipak ne stigne biti na dvije strane, a Janica može Zrinki prenijeti strašno puno iskustva i znanja. Slično je pomagala i Ivici između 2008. i 2106. godine. I za nju je dobro da se opet aktivira, da se vrati u svoje prirodno okruženje”, rekao je.

Janica će pratiti Zrinku i Leonu Popović i na utrkama, no opseg putovanja će ovisiti i o Janičinim majčinskim obavezama.

“Plan je da bude na treninzima i utrkama koliko god je to moguće. Trebat će joj malo vremena da se uhoda, ipak nije četiri godine bila u tome, ali ne može se to baš tako zaboraviti. Janica je dugi niz godina pobjeđivala na tim stazama i vjerujem da će se brzo ‘ufurati’ “, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.