Kagawa karijeru u Bešiktašu započeo golom nakon 18 sekundi

Foto: fah

Japanski nogometni reprezentativac Shinji Kagawa (29) nije mogao poželjeti bolji start u redovima svog novog kluba turskog velikana Bešiktaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kagawea je u debiju za turski sastav postigao pogodak nakon svega 18 sekundi provedenih na terenu, a do kraja utakmice još jednom se upisao među strijelce.

Japanac je u pobjedi 6-2 protiv Antalyaspora postigao pogodak u 82. minuti, svega 18 sekundi nakon što je ušao u igru. Dvije minute kasnije japanski veznjak je zabio još jedan pogodak za konačnih 6-2.

Kagawa je u Bešiktaš stigao na posudbu do kraja sezone iz Borussije Dortmund čiji je dres nosio od 2014. godine, te od 2010. do 2012. Dvije sezone je proveo i u Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Bešiktaš zabili su i Adem Ljajić, Dorukhan Tokoz, Atiba Hutckinson i Salih Tursun. Domagoj Vida je igrao cijeli susret, a u 14. minuti je dobio žuti karton.

Bešiktaš se trenutačno nalazi na trećem mjestu sa 33 boda, tri manje od drugoplasiranog Galatasarayja, te 11 manje od lidera Istanbul Basaksehira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.