Kakvo priznanje za Filipa – proglašen boksačkom nadom godine: ‘Hrgović je rođeni borac, i to vrlo poseban’

Foto: fah

Filip Hrgović boksa sjajno, iza njega je godina tijekom koje je u pet borbi nanizao pobjede protiv Toma Littlea, Seana Turnera, Filiberta Tovara, Amira Mansoura i Kevina Johnsona. Zanimljivo je da su svi oni među 100 najboljih boksača svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Renking organizacija Boxrec ga navodi kao 16. teškaša svijeta, a kao jednog od najboljih boksača svijeta navodi ga boksački novinar Matt McGrain. Upravo on ga je proglasio i boksačkom nadom godine na stranici The Sweet Science.

“Hrgović je rođeni borac, i to vrlo poseban. U zadnja dva meča znatno je podigao nivo suparnika”, piše.

Ističe i da je njegov izbor kontroverzan s obzirom na veliki broj talentiranih mladih boksača koji se natječu u čak 17 kategorija, no vidi ga kao veliki potencijal, posebno otkad je pod paskom eminentnog kubanskog trenera Pedra Diaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Misli kako bi Filip u narednoj godini mogao skupiti još tri pobjede i ući u top 10 teškaša svijeta, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.