Karlović o Wimbledonu, Čilićevoj krizi i 15-godišnjoj senzaciji Gauff

Foto: fah

Ivo Karlović ima 40 godina i još igra tenis. U razgovoru za Tportal progovorio je i o završnici Wimbledona gdje su stigli Nadal, Federer, Bautista Agut i Đoković, a i o američkoj senzaciji Coci Gauff.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pozorno pratim ovogodišnji Wimbledon i po onome što sam vidio, mislim da će finale igrati Novak i Nadal, ali s druge strane jasno je kako je baš sve otvoreno u ovoj fazi natjecanja. Iskreno, nadam se da će Novak Đoković osvojiti svoj peti Wimbledon. Cijenim ga kao osobu i kao tenisača i volio bih da netko s ovih prostora bude najbolji. Coco je postala prava svjetska senzacija i mislim da će imati veliku karijeru. Sigurno je njena pojava dobra za tenis, pogotovo ženski tenis. Uživao sam u njenim mečevima”, rekao je Karlović.

“Marin u zadnje vrijeme ima malo slabije rezultate nego što smo svi navikli, ali oscilacije su sastavni dio sporta i siguran sam da će se ubrzo vratiti u formu. Nije lagano godinama imati istu motivaciju, želju i formu. Marin svakako ima kvalitetu da se brzo vrati u top 10”, kaže o Marinu Čiliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.