Karoglan najavio Jadranski derbi: Treba nam doza inata, prkosa

Foto: fah

– Ne bih previše o njima, fokus je na nama, rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan u najavi Jadranskog derbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk u nedjelju s početkom u 19.30 sati igra na Rujevici protiv Rijeke utakmicu 29. kola SuperSport HNL-a. Gostovanje kod vodeće momčadi domaćeg prvenstva dolazi nakon dva poraza na Poljudu od Dinama.

– Siguran sam da igrači imaju to u sebi. Treba nam doza inata, prkosa. Poraz uvijek ostavi efekt na tebe, imali smo par utakmica ove sezone gdje nam se okrenulo na drugu stranu. Lokomotiva penal, derbi s Dinamom, imali smo tri-četiri šanse. Igrati za Hajduk je poseban pritisak, a kada dođe poraz to se onda vidi. Baš u Rijeci može biti klik da stvari odu na našu stranu. Uvjeren sam da će momci ostaviti sve na terenu. Trebaš staviti utakmicu u kontekst. Vjerujem da će Rijeka u prvih 20 minuta biti jako agresivna. Mladi su, a imaju nekolicinu iskusnih, prekaljenih igrača. Postoji razlog zašto su tu gdje jesu. Uz dužan respekt kvaliteti Rijeke puno je bitnije kako da se mi vratimo na potreban nivo.

“Imamo dovoljan broj sposobnih igrača”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karoglan ne može računati na Livaju, nema Žapera, Melnjaka, Dajakua i Lovre Kalinića. Uremović trenira, no upitno je koliko će dobiti minuta.

– Momci dobro treniraju, imamo dovoljan broj sposobnih igrača. Perišić? Sve radimo s njim u dogovoru, to je ne samo naš interes, nego i Hrvatske. Radimo u suradnji s liječnicima, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.