Karoglan unatoč porazu bez velike kritike: Imali smo 10 udaraca i 60% posjeda

Foto: fah

Lokomotiva je pobijedila Hajduk 2:1 golovima Roberta Mudražije u 26. i 60. minuti. Hajduk je od 24. minute igrao s igračem manje nakon što je Dino Mikanović dobio dva žuta kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo su bodovi na koje smo računali. Dobro smo ušli u utakmicu. Kontrolirali smo posjed. Diallo? Bio je potpuno van utakmice. Crveni karton nam je bio šok. Ono što mogu zamjeriti je gol iz kornera, ne može lopta tako proći kroz pet metara. Početkom drugog poluvremena smo stiskali. Drugi ključan moment je bio penal. Da smo zabili, imali bismo otvorenu utakmicu. S igračem manje nemam što zamjeriti. Imali smo deset udaraca na gol, 60% posjeda”, rekao je Karoglan pa dodao:

“Prvih 20 minuta smo ih maksimalno kontrolirali. Vidio sam da smo raspoloženi na lopti. Da je bilo 11 na 11, siguran sam da bismo pobijedili. Puno sam lošijih utakmica vidio od Hajduka.”

Kako sada vidite rasplet prvenstva i što kažete na suđenje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo pobijediti sve do kraja. Oba faula su bila. Gledaš utakmice, ovdje se progleda, negdje ne… Znam o čemu pričam, ali nije bitno. ”

Kako komentirate Livajinu panenku u stranu?

“Vjerojatno je pucao po sredini, a lopta mu je otišla ulijevo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.