Kinezi se ponovno razbacuju novcem: Za Diega Costu nude 90 milijuna eura

Foto: fah

Čelnici kineskog nogometnog prvoligaša Tianjin Quanjiana ponudili su čak 90 milijuna eura za napadača Chelsea Diega Costu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo kluba kojeg vodi Talijan Fabio Cannavaro prvotno su ponudili 60 milijuna eura, no ‘Bluesi’ su glatko odbili ponudu. Kinezi su sada ‘podebljali’ iznos i pitanje je kako će reagirati vlasnik londonskog kluba Roman Abramovič.

Brazilac sa španjolskom putovnicom je ove sezone vodeći strijelac Premiershipa sa 14 golova.

Costa je stigao na Stamford Bridge u srpnju 2014. iz Atletico Madrida za 40 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavne zvijezde Tianjin Quanjiana su bivši veznjak Šahtara Brazilac Jadson, te njegov sunarodnjak Geuvanio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.