Klopp nakon rutinske pobjede Liverpoola: ‘Imamo i dobrih i loših trenutaka’

Foto: fah

Nogometaši Liverpoola u sklopu 2. kola Lige prvaka sinoć su rutinski svladali Midtjylland rezultatom 2:0. Prvak Engleske nije briljirao, no igrali su Englezi taman koliko im je bilo potrebno da uzmu očekivana tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je utakmicu vidio Liverpoolov trener?

“Teška večer. Ovo što se događa s našom igrom je poput braka. Ima dobrih trenutaka, ali i loših. Sada nije loš trenutak, ali nije ni dobar. Bila je teška utakmica, ali pobjeda 2:0 je potpuno normalna, pa idemo dalje”, rekao je Jürgen Klopp nakon pobjede.

Zbog ozljede je u 30. minuti Klopp ostao bez Fabinha, a o kakvoj se ozljedi radi objasnio je njemački stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izgubili smo ga u prvom poluvremenu. Bio je to veliki šok za ekipu, ali dobro smo se snašli. Posljednje što nam je trebalo je Fabinhova ozljeda. Osjetio je blagu bol u području glave, pa nismo riskirali, ali napravit će detaljne preglede nakon kojih ćemo znati više. Očito je kako situacija nije baš sjajna”, zaključio je trener Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.