Kramarić: Ovo je jedini put da se držimo plana, trebamo pobjeđivati i što prije osigurati plasman u Rusiju

Foto: fah

Izabranici Ante Čačića s dva su gostovanja (Kosovo i Finska) bez nekoliko ključnih igrača donijeli svih šest bodova, tako zasjeli na čelno mjesto kvalifikacijske skupine I.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je blizu, nadam se da će mi Mandžukić za onaj gol platiti rundu. Najbitnije je što smo uzeli svih šest bodova, sve je bilo kako smo i očekivali. Bila je borbena i teška utakmica, znamo kako je ovdje teško igrati. Sreća da smo zabili taj gol na vrijeme, moramo biti sretni i zadovoljni. Ovi bodovi će nam puno značiti za dalje” rekao je Andrej Kramarić.

“Gol? Bio je to odličan centaršut Vrsaljka, ja sam se našao u pravo vrijeme na pravom mjestu, bilo je tu i malo sreće. Meni će lopta u gol ući drugi put, najvažnije da smo uspješno dohvatili ono po što smo i došli u Finsku. Ovo je jedini put da se držimo plana, trebamo pobjeđivati i što prije osigurati plasman u Rusiju”, dodao je.

Iznenadio ga je sudac koji je dopustio grubu igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iznenadio me sudac koliko je dopustio grubu igru, ali bili smo spremni na to. Znamo kako je teško igrati u ovim sjevernim krajevima. Izbornik nas je kvalitetno pripremio, znali smo da utakmica neće biti slična kao na Kosovu. Čestitike svima, zasluženo smo pobijedili”, istaknuo je.

Utakmica je bila sjsjna i za Mateja Mitrovića.

“Velika je čast u ovakovoj utakmici zamijeniti Ćorluku, mislim da je bilo dosta dobro. Očekivali smo tešku utakmicu. Bilo je hladno, znali smo da su Finci čvrsti i agresivni, ali i da će najvjerojatnije odlučivati jedan gol. Srećom, taj smo gol zabili na vrijeme, a oni nam nisu stvorili niti jednu šansu” rekao je Matej Mitrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponosan san. Ipak je ovo za mene veliki uspjeh, bez obzira što sam zaigrao i protiv Kosova. Ovo je za mene velika čast, bio sam koncentriran. Svi su me bodrili, dali mi podršku. Od kapetana Mandžukića, Ćorluke koji nije igrao, pa i Vide koji je bio uz mene. Imao sam njihovu podršku, tako mi je bilo puno lakše”, dodao je.

“Znali smo da im je 10-ka najjači igrač, malo smo ga pritisnuli. Finska je igrala na duge lopte, čak bi i iz faula s centra ubacivali duge lopte pred naša vrata, ali to smo dobro odradili”, završio je Mitrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.