Mamić: “Dogovorili smo se da od prve minute pokažemo tko je gazda na terenu”

Foto: snimka zaslona

Marko Mamić nakon pobjede nad Bjelorusijom rekao je kako će sada malo proslaviti pobjedu, ali da je već za dva dana novi izazov…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobro smo krenuli u susret od prve minute i to je najvažnije. Dogovorili smo se da pokažemo tko je gazda na terenu od prve minute. Sad ćemo malo proslaviti, ali to je turnir i za dva dana je utakmica. Ne znamo kakve su kalkulacije. Idemo za Beč, to je najvažnije, prvo finale smo dobili.”

Obrana 5-1 je funkcionirala.

“Već u prvoj utakmici u drugom poluvremenu pokazali smo da znamo odigrati našu obranu 5-1 i to smo danas pokazali od prve minute”, dodao je Mamić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.