Maro Joković poziva na oprez: ‘Atmosfera je odlična, ali Australija nije nimalo bezazlen protivnik’

Foto: fah

Hrvatska vaterpolo reprezentacija na startu vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama vrlo dobrom igrom deklasirala je nedorasli Kazahstan 23-7 (4-1, 6-3, 8-1, 5-2). Pobjedom protiv Kazahstana Barakude su započele svoj put u skupini B na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon utakmice, i očekivane pobjede, naši dečki okrenuli su se sljedećem protivniku, reprezentaciji Australije u 2. kolu, susret se igra u utorak od 12:50 sati, pobjedom bi Hrvatska izborila plasman u četvrtfinale, a to bi onda bila i ključna utamica Barakuda.

“Prva utakmica je bila malo lakša za otvaranje turnira, stekli smo malo samopouzdanja, no već sljedeća utakmica protiv Australije će bit daleko teža. Moramo se dobro pripremit, gledali smo ih protiv Crnogoraca i dobro ćemo ih proučit”, rekao je Luka Bukić, nakon pobjede i postignuta četiri gola.

Maro Joković je zabio pet golova za Hrvatsku…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobro je što nam je prva utakmica bila malo lakša, imali smo priliku osjetiti vodu, bazen i ozračje. Nadigrali smo ih, ali to stavljamo sa strane i zaboravljamo sve jer nas za dva dana čekaju Australci, koji su pružili jak otpor Crnogorcima, pa očekujemo nimalo bezazlenog protivnika. Atmosfera je odlična, što je najbolji dio reprezentacije. U Selu nema nekog sadržaja, pa slobodno vrijeme provodimo kako kome paše”, kazao je naš najbolji vaterpolist protiv Kazahstana Maro Joković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.