Miki Rapaić nakon godine šutnje progovorio o slučaju s Poljuda: ‘Uništili su mi sina!’

Foto: Hajduk.hr

Proslavljeni hrvatski nogometaš Milan Rapaić ogorčen je podcjenjivačkim odnosom Hajduka prema njegovu sinu Borisu, a u velikom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju opisao je pozadinu cijelog slučaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boris Rapaić 19-godišnji je igrač druge momčadi Hajduka, prije godinu dana se iz milanskog Intera vratio u splitski klub – i nije se naigrao iako je navodno bio jedan od najboljih igrača talijanske Primavere.

Ne računaju na njega u Hajduku, potvrđuje to i sam predsjednik kluba Ivan Kos, rekavši kako sin našeg slavnog nogometaša nije kadar za prvu momčad te da ima ‘slobodne papire’ jer struka na njega ne računa.

“Nakon takvih Kosovih netaktičnih i netočnih izjava, mome sinu ne preostaje ništa drugo nego da ode iz Hajduka, što će i napraviti. I to je gotova priča. No, ako žele biti korektni neka mu daju papire bez odštete za razvoj. Jer moj sin je, a za to sam ja glavni krivac, otišao na jednoipolgodišnju posudbu u Inter tek kada je potpisao profesionalni ugovor s Hajdukom, a prethodno nije imao ni stipendijski. Uz to, za posudbu je Inter Hajduku platio odštetu. Da nisam mislio na Hajduk, mogao sam ga odvesti u Inter bez ugovora s Hajdukom i oni onda ne bi dobili ništa”, kaže razočarani Miki Rapaić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja, koji sam nešto u nogometu postigao i o njemu nešto znam, kažem da su u Hajduku svjesno uništili Borisa jer mu nisu dozvolili igrati, da pred narodom pokaže što zna, jer narod se, a to vidite i iz mog igračkog primjera, ne može prevariti. Trebalo ga je skloniti da se ne razmaše, da ga nitko ne vidi, jer od njega nitko nema koristi”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.