Miočić otkrio razloge poraza i otkrio planove za dalje

Foto: snimka zaslona

Stipe Miočić je u noći na nedjelju izgubio naslov UFC-ovog prvaka teške kategorije nakon što ga je u drugoj rundi borbe u Las Vegasu nokautirao Francis Ngannou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Prvo i najvažnije, dobro sam. Znam da moj pad i nije bio najgraciozniji, ali, događa se, bio sam u nesvjestici. Volim vas i žao mi je. Mrzim kad vas razočaram. Hvala mom timu. Znam da osjećate svaki poraz koliko i ja. Pobjeđujemo kao obitelj, gubimo kao obitelj. Porazi nisu zabavni, uvijek peku neko vrijeme”, poručio je Miočić. “Bog vas uvijek stavlja ondje gdje vam je u tom trenutku mjesto, nikada to ne zaboravite. Ne možete se zadržavati na onome što ste trebali napraviti bolje, ali možete iz toga naučiti, unaprijediti se i vratiti se pripremljeniji sljedeći put.

Nažalost, odstupio sam od plana. Osjećao sam se sjajno pri ulasku u drugu rundu, učinilo mi se da se borba počinje odvijati kako smo planirali i krenuo sam prerevno i nezaštićeno. Nisam dobro stajao za primanje udaraca. Vidio je da sam otvoren i napravio je ono što bi i svaki sjajan borac na njegovom mjestu. To je bila moja pogreška i ja je prihvaćam. Neće se ponoviti.

Na kraju bih želio čestitati Francisu Ngannouu i njegovom timu na zasluženoj pobjedi. Subotnja večer je bila vaša, uživajte u pobjedi. Ja ću se sad malo smiriti, provesti neko vrijeme u krugu obitelji i dočekati rođenje sina na ljeto…”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.