Modrić oštro poručio: ‘Nema skrivanja iza momčadi, igrači igraju istom strašću u svakom gradu Hrvatske’

epa07918807 Croatia's Nikola Vlasic (R) celebrates with teammate Luka Modric after scoring the first goal during the UEFA EURO 2020 group E qualifier soccer match between Wales and Croatia held at Cardiff City Stadium in Wales, Britain, 13 October 2019. EPA/PETER POWELL

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić oglasio se na Twitteru komentiravši posljednje događaje oko domaćinstva utakmice protiv Slovačke u posljednjem kolu kvalifikacija za EURO 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sa Slovačkom u Rijeci, istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske. Igrači ne odlučuju. Zato nema skrivanja iza momčadi kad se krivo procjenjuje”, napisao je hrvatski kapetan.

Predsjednik HNK Rijeka Damir Mišković očitovao o napisima vezano uz kvalifikacijsku utakmicu sa Slovačkom.

“Odluka da se kvalifikacijska utakmica posljednjeg kola grupe E za EURO 2020. između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Slovačke igra na stadionu HNK Rijeka donesena je jednoglasno na sastanku izvršnog odbora HNS-a u srpnju ove godine”, piše u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Takva odluka donesena je sukladno cilju da hrvatska nogometna reprezentacija svoje domaće utakmice igra u različitim gradovima diljem Lijepe naše. Izvršni odbor HNS-a drži da hrvatska nogometna reprezentacija na jednak način pripada svim našim građanima bez obzira iz kojeg kraja dolaze. Osobno sam član izvršnog odbora HNS-a i dopredsjednik Saveza, a o mogućoj promjeni domaćinstva ove utakmice saznao sam iz medijskih napisa”, poručio je Damir Mišković.

Sva nagađanja prekinuo je HNS objavivši kako će se ključni ogled ‘Vatrenih’ u borbi za EURO 2020. protiv Slovačke igrati 16. studenoga u Rijeci na stadionu Rujevica.

“Hrvatski nogometni savez ovim putem želi okončati nagađanja o mogućoj promjeni domaćinstva utakmice protiv Slovačke te potvrđuje kako će odlučujući susret za odlazak na EURO 2020. biti odigran 16. studenoga na stadionu HNK Rijeka, kao što je prvotno i odlučeno”, poručili su iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.