Modrić: Zaslužili smo pobjedu, imali smo dovoljno šansi koje nismo iskoristili

Foto: fah

Kapetan Luka Modrić komentirao je utakmicu Hrvatska – Wales (1:1) u kojoj je momčad izbornika Zlatka Dalića do 93. minute vodila pogotkom Andreja Kramarića, ali onda je Nathan Broadhead zabio i osigurao bod gostujućoj reprezentaciji na početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zaslužili smo pobjedu, ali takav je nogomet. Nismo iskoristili svoje prilike, pogotovo u prvom poluvremenu, i vratilo nam se na loš način. Ali nema veze, idemo dalje. Čeka nas teška utakmica u utorak”, izjavio je Modrić.

“Dosta mlako, mlitavo ušli u drugo poluvrijeme. Griješili smo u dodavanjima, imali smo puno olako izgubljenih lopti. Oni nam nisu stvarali pritisak. Prelagano smo im davali te aute kojima su stvorili jedine opasnosti, pogotovo s desne strane. Teško je izgubiti dva vrlo važna boda, a zaslužili smo pobijediti”, dodao je Modrić.

Pitali su ga o situaciji kad je Kramarić, iako je mogao dodati Ivanu Perišiću na lijevoj strani,pucao i promašio gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne treba se vraćati na tu situaciju. Ponavljam, trebali smo utakmicu riješiti u prvom poluvremenu, imali smo dovoljno šansi. Nažalost nismo i oni su nam iz tko zna koji put ubačenog auta zabili gol. Opet prekid, nažalost, ali što je tu je. Moramo analizirati i okrenuti se Turskoj”, zaključio je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.