Na Europskom nogometnom prvenstvu gledatelji će moći uživati u potezima najvećih majstora lopte

Foto: fah

Krovna europska nogometna asocijacija (UEFA) objavila je danas jednu vijest koja će razveseliti sve istinske ljubitelje nogometa. Naime, Europsko nogometno prvenstvo igrat će se uz nazočnost gledatelja. Dakako, kapacitet će biti ograničen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon brojnih je razgovora potvrđeno da će osam gradova dozvoliti gledatelje na tribinama te će određeni dio gledatelja moći uživati u potezima najvećih europskih majstora nogometne lopte, među kojima je i Luka Modrić. Gledatelje ćemo gledati, a oni zbivanja na terenu, u Londonu, Bakuu, St Petersburgu, Budimpešti, Bukureštu, Amsterdamu, Glasgowu, Copenhagenu, a do 19. travnja se očekuje odluka preostala četiri grada.

Zasad službenu odluku o povratku navijača na tribine nisu dali Muenchen, Rim, Dublin i Bilbao, no njihov bi status trebao biti poznat za desetak dana.

Amsterdam, Bukurešt, Copenhagen i Glasgow će dopustiti popunavanje 25 do 33 posto kapaciteta stadiona, a osim Glasgowa ostali gradovi su iskazali mogućnost da se dopusti i veći postotak gledatelja na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Baku će imati 50 posto ispunjenih tribina, a navijači će pri ulasku u Azerbejdžan morati imati negativan test na koronavirus. Spomenimo kako i St. Petersburg planira dopustiti 50 posto kapaciteta, London 25 posto, a Budimpešta je otišla dalje od svih te planira da se utakmice u ovom gradu igraju pred punim tribinama.

Europsko prvenstvo trebalo bi se igrati od 11. lipnja do 11. srpnja. Na Euru, naravno, nastupit će i svjetski doprvak, reprezentacija Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.