Ne zamjera ‘krivcu’: Fernando Torres nakon izlaska iz bolnice svima zahvaljuje…

Foto: fah

Nekoć najbolji španjolski nogometaš Fernando Torres u petak ujutro otpušten je iz bolnice nakon što je noć proveo na promatranju zbog traume mozga. Srećom, ozljeda koja je u jednom trenutku izgledala izuzetno opasno nije težeg karaktera. Naime, Torres je izašao iz bolnice nakon što su i liječnici sami procijenili kako ozljeda ipak nije toliko ozbiljna da bi napadač Atletico Madrida trebao ostati u bolnici s obzirom kako je pozitivno prošao brojne testove. Torres je dobio otpusno pismo te je otišao kući kako bi na kućnoj njezi nastavio oporavak u krugu obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu španjolski nogometaš, koji je sa Španjolskom prije sedam godina osvojio Svjetsko prvenstvo, prvo i jedino u španjolskoj povijesti, dobio je brojna pisma potpore. Podržali su ga brojni sportaši, navijači, treneri… Naime, Torres je hitno hospitaliziran nakon teškog sudara glavama s igračem Deportiva Bergantinosom.

“Sve je u redu, hvala kolegama iz Atletica i Deportiva za njihovu reakciju, te navijačima koji su mi slali poruke na društvenim mrežama. Sve je izgledalo strašno, ali ja brojim sate do povratka na trening! Za dva-tri dana vježbat ću sa suigračima. Sjećam se svega do sudara, a slično mi se dogodilo i prije nekoliko godina u reprezentaciji. U bolnici mi se vratila svijest, zahvaljujem i svima u bolnici na skrbi i nadam se da ću ih opet vidjeti…, ali negdje na ulici, a ne u bolnici”, rekao je nakon izlaska Torres te se je psebno naglasio da ne e krivi Bergantinosa, igrača Deportiva s kojim se sudario.

Inače, među prvima u pomoć nesretnom suigrači priskočio je hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko, koji je nakon beze intervencije dobio veliki medijski prostor u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarao sam s Bergantinosom , svima je bio šok, ali je uvijek u takvim situacijama više zabrinuta druga strana. Više me igrača Deportiva došlo posjetiti, hvala im svima, kao i navijačima Deportiva na podršci”, zaključio je Torres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.