Nije ovo vrijeme Ivana Perišića, nakon dva vezana poraza s Vatrenima stižu i loše vijesti iz Bayerna

epa08604216 Ivan Perisic of Bayern Munich reacts during the UEFA Champions League quarter final match between Barcelona and Bayern Munich in Lisbon, Portugal, 14 August 2020. EPA/Rafael Marchante / POOL

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić nema sreće posljednjih dana. Naime, s Vatrenima je doživio težak poraz u Portugalu, bilo je 4:1 za Portugalce na startu Lige nacija, a onda su Vatreni izgubili i u Parizu od svjetskih prvaka, Francuza, unatoč vrlo dobroj igri, bilo je 4:2 za domaću momčad, baš kao i u finalu Svjetskog prvenstva prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I, nažalost, nije tu kraj lošim vijestima za Ivana Perišića. Naime, iako je njegov Bayern osvojio sve što je mogao prošle sezone, uključujući i Ligu prvaka, a Ivan je u završnici sezone igrao vrlo dobro, međutim, iz Muenchena stižu loše vijesti. Naime, Bayern je donio odluku da ne otkupi njegov ugovor od Intera te će se Ivan vratiti u momčad iz Milana. Perišić je, podsjetimo, imao želju ostati u Bayernu, no njega se ipak na kraju nije puno pitalo.

Da Bayern neće otkupiti Perišićev ugovor potvrdio je danas i trener spomenutog kluba Hansi Flick te će se hrvatski nogometaš pridružiti Nerazzurrima u pripremama za novu sezonu.

Podsjetimo, Ivan Perišić je za Bayern odigrao 35 utakmica, postigao je osam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.