Niki Kovaču stiže nagrada za odličan trenerski posao u Bundesligi?

Foto: fah

Eintracht iz Frankfurta pod vodstvom Nike Kovača neočekivano se u Bundesligi bori za mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone. Nije čudno da mu stiže nagrada za rad – mogao bi dobiti igrača iz Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjoski AS navodi da bi sljedećeg ljeta na posudbu iz Reala u Eintracht mogao otići veznjak Marcos Llorente. On ne igra puno pod Zinedineom Zidaneom u Madridu i potrebna mu je minutaža, a u Realu vide Nikin klub kao odlično mjesto za razvijanje talenata.

Brojni su klubovi zainteresirani i za hrvatskog stručnjaka Kovača, a najviše se među njima spominjao Bayern. No, s obzirom da je vrlo uspješan u Eintrachtu, čini se kako ipak ostaje na njihovoj klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.