Nizak udarac Dine Rađe prema Aleksandru Petroviću nakon kritika: ‘Nije lako živjeti u sjeni i biti ‘samo’ brat velikog Dražena’

Foto: fah

Bivši hrvatski izbornik, Aleksandar Petrović, koji trenutno vodi košarkaše Brazila, otvoreno je u razgovoru za Sportklub kritizirao aktualno vodstvo HKS-a, posebice stručnog savjetnika Dina Rađu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stručni savjet kao takav ne postoji. Postoji samo predsjednik Stručnog savjeta koji gotovo autonomno donosi sve odluke. Radi se o Dini Rađi. On mi je svojevremeno rekao: ‘OK, ti si taj’. Instalirao je Skelina, nakon početna dva poraza brzo ga je maknuo pa instalirao Anzulovića. Nakon što Anzulović podnese izvještaj, odnosno nakon što se vidi hoće li Cedevita igrati Euroligu ili ne, Anzulović će dobiti otkaz i netko novi, čitajte između redaka, će dobiti u ruke reprezentaciju Hrvatske”, rekao je Petrović.

Na ovo je jako niskom izjavom uzvratio Dino Rađa.

“Nije lako živjeti u sjeni i biti ‘samo’ brat velikog Dražena Petrovića. Očito Aci treba pažnje pa izlazi van s ovakvim izjavama. Ovim putem ga pozdravljam i više od toga nemam potrebe govoriti”, rekao je Rađa za Tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.