Očekivano: Barakude s 23 gola razlike pobijedile Južnu Afriku

Foto: fah

Hrvatska vaterpolska reprezentacija, Barakude, očekivano uvjerljivo je svladala Južnu Afriku u dvoboju posljednjeg, trećeg kola skupine A na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Izabranici Ivice Tucka slavili 29:6 (7:2, 7:1, 7:3, 8:0), a svi hrvatski igrači upisali su se u strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barakude su u prvom kolu svladale Australiju, a potom u reprizi europskog finala iz Zagreba izgubile od Španjolaca koji su tom pobjedom osigurali prvu poziciju i izravni plasman u četvrtfinale.

Južna Afrika je uz Kazahstan najlošija ekipa na SP-u u Dohi, tako da je pobjeda Hrvatske zagarantirana, a misli hrvatskih vaterpolista već su okrenute prema osmini finala gdje će igrati protiv Brazila ili Kine koji igraju od 18.30.

Izbornik Tucak vjeruje da četvrtfinale nije upitno, a tamo bi Barakude čekao ogled protiv Srbije ili SAD-a, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.