Odlazi li Setien? Favorit za nasljednika Pochettino

Mauricio Pochettino
Foto: fah

Poslije debakla Barcelone u Ligi prvaka, postalo je izvjesno kako su dani Quiquea Setiena pri kraju. Predsjednik Barcelona Josep Maria Bartomeu sazvao je za ponedjeljak izvanredni sastanak uprave. Tada će se analizirati stanje u klubu te raspravljati o novom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Favorit je bivši trener Tottenhama Mauricio Pochettino, prenosi španjolska Marca.

Spominju se još i Thierry Henry, Ronald Koeman te Massimiliano Allegri.

Nisam htio izraziti nepoštovanje prema Barceloni, no Espanyol mi je dao sve. Vjerojatno ne bi to rekao danas jer nikad ne znaš što se može dogoditi u životu”, rekao je Pochettino, koji je u dobrim odnosima s predsjednikom Barcelone, ranije ovog mjeseca u razgovoru za El Pais.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.