Operacija Ukrajina: Hrvatski izbornik Ante Čačić o Šukeru, Pašaliću, Perišiću…

čačić
Foto: fah

Hrvatski nogometni izbornik Ante Čačić objavio je popis reprezentativaca za utakmice s Ukrajinom i Estonijom u sklopu kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo, koje će se iduće 2018. godine odigrati u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će već 24. ožujka u Zagrebu, pred publikom, odmjeriti snage s neugodnom Ukrajinom, a onda će odigrati četiri dana kasnije prijateljsku utakmicu protiv Estonije.  Izbornik će testirati veliki broj igrača u ove dvije utakmice, tako da će uoči prijateljske utakmice u Talinu neki igrači sasvim sigurno dobiti slobodno.

Izbornik je rekao da je mladi Mario Pašalić skrenuo na sebe pozornost igrama, no, da ga je ozljeda izbacila s Eura. Dakle, da nije bilo ozljede Pašalić bi igrao na Europskom prvenstvu, što je suprotno navodima nekih medija. Izbornik tvrdi da Pašalić igra ove sezone jako dobro, no, da na njegovoj poziciji Hrvatska ima više kvalitetnih igrača koji su u ovom trenutku ipak u prednosti. Pašalić mora čekati svoju šansu, na širem je popisu za dvije spomenute utakmice, smatra izbornik. Čačić je pozvao 23 nogometaša, među njima je i Mario Pašalić.

Ante Čačić je svjestan da će protiv Ukrajine Hrvatskoj nedostajati Ivan Perišić, no, i da ga ima tko zamijeniti s obzirom na veliki izbor igrača koje izbornik ima na raspolaganju. Igrač Intera, Ivan Peršić, jedan je od najboljih igrača hrvatske reprezentacije u posljednjih dvije godine. Inače, izbornik je ponosan na najavu predsjednika HNS-a Davora Šukera da će mu HNS produljiti ugovor, iako s predsjednikom nije o tome detaljnije razgovarao. Podsjetimo, Davor Šuker nedavno je eksplicitno potvrdio da su u Savezu zadovoljni Čačićem te da će mu produljiti ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.