Petev: Nikad me u karijeri nije igrač tražio da ne igra, Ćorić jest

Foto: fah

Dinamo je svladao (5:2) Rijeku, ali Rijeka je postala prvak Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvo bih želio čestitati Rijeci na naslovu. Mislim da smo odigrali jako dobru utakmicu, zabili pet golova, promašili još 2-3 šanse. Smeta me samo kako smo primili golove, izgubili smo koncentraciju. Čestitam dečkima, pristup je bio pravi. Svatko tko uđe u sastav ili s klupe mora se znati ponašati, mora imati visok angažman. Otkada sam došao upisali smo dva remija s Rijekom, sada smo konačno dobili. Iz toga moramo izvući pouke, analizirati te stvari” rekao je Ivajlo Petev-

“Ozljede Sigalija i More ? Loše, to je jako loše, ne izgleda dobro. Imali smo puno nesreće ove polusezone, nismo imali Benkovića i Sigalija veliki period. Nismo imali dva jako bitna igrača. Evo, dolazi finale Kupa, mi nemamo ni Perića ni Sigalija ni Leškovića . Ostao nam je samo Schildenfeld. U sportu treba imati sreće, mi je nismo imali. Ostali smo bez četiri igrača uoči utakmice, ali idemo dalje. U srijedu nas čeka nova utakmica”, dodao je.

O Sammiru i Ćoriću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni konkuriraju, nisu ozlijeđeni. Ćorić je prije utakmice došao do mene i rekao da ne želi danas igrati. Ne, nikada mi se to nije dogodilo u karijeri, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje. I to poštujem. Ne bih volio da sada ovaj detalj iskoči u prvi plan, a naša dobra predstava padne u drugi plan.”

O pobjedi

“Znači nam puno. Prvaku Hrvatske smo zabili pet golova, imali još tri stopostotne šanse. A Rijeka je primila najmanje golova u ligi. Stvar je u našem ponašanju, našem pristupu, svemu onome na što sam prije mjesec dana imao velike zamjerke” završio je Petev .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.