Pivarić najavio utakmicu protiv Mađara na Poljudu: ‘Ozračje u Splitu je zaista uvijek posebno, bit će fantastično’

Foto: fah

Josip Pivarić priključio se suigračima iz Dynama Kijev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odmah nakon operacije počeo sam trenirati. Sad radim sve osim onih da ih tako nazovem, nogometnih stvari, a to se isključivo odnosi na duele. S loptom radim, s njom sam već ‘na ti’. U svom ovom razdoblju uopće nisam imao odmora, tako da sam radio sve do prošle subote, do zadnjeg dana prije dolaska u Kijev. Bio sam na moru dva tjedna, ali tada smo išli svi skupa, Marko Pjaca s curom, ja sa svojom obitelji, Saša Bašćevan s obitelji… Saša je profesor kineziologije koji je radio s Pjacom i sa mnom, Ali na moru smo nastavili trenirati ta dva tjedna. Tako da uopće nisam stao, trenirao sam stalno”, rekao je za Sportske novosti.

“Radim po svom planu. Eto, kazat ću vam da radim apsolutno sve, sve mogu, ali smo svi skupa odlučili da ćemo s igrom pričekati još neko vrijeme. Nema potrebe žuriti. Superkup igramo tek 28. srpnja, ima još točno mjesec dana do te utakmice. A onda slijedeći tjedan starta prvenstvo. Nadam se da ću se do tada priključiti momčadi onako, skroz, kompletno. Jasno, dogovorili smo se da ćemo vidjeti kako se razvija situacija s koljenom”, otkriva.

Što kaže o Vatrenima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek je to neka slična priča… Mi uvijek igramo nekako teže kroz kvalifikacije. Dečki imaju mnogo obveza u svojim klubovima, dođemo često umorni, onako ‘na pola’, netko je obično ozlijeđen, netko fali. U toj utakmici s Walesom smo pobijedili, uzeli tri važna boda, pa mogu kazati da smo uspješno kompletirali taj prvi dio. Sad je opet sve u normali. Mislim da će se to sve dobro završiti. Kao u uvijek, zar ne?”, kaže.

“Jer ne mogu biti u reprezentaciji samo zato što sam zdrav! Moram biti u formi, nešto odigrati. Vidjet ćemo prvo kako će mi ići u klubu, a onda ćemo vidjeti. Čujem se s izbornikom Dalićem, i njegov je savjet da se nikamo ne žurim, jer ova moja je ozljeda ipak jedna od najtežih ozljeda. Prvo se nadam da ću biti posve zdrav u rujnu, a kad se radi o formi, trudit ću se najviše što mogu”, poručio je.

Reprezentacija na Poljudu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lijepo je da se igra u svim krajevima Hrvatske. Igrao sam mnogo puta na Poljudu protiv Hajduka, osjetio sam tu atmosferu. Ukoliko atmosfera na našoj utakmici protiv Mađarske bude takva kakva zna biti na utakmicama Hajduka, onda će biti fantastično. U takvoj atmosferi ćemo biti – kao avion! Poletjet ćemo i juriti baš kao avion. Ozračje u Splitu je zaista uvijek posebno. Ja sam je kao igrač Dinamo osjetio u obrnutom smislu, jer je bila okrenuta protiv nas, ali i takva je bila nevjerojatno motivirajuća. Ako bude takva protiv Mađarske, bit će to prekrasan događaj o kojem će se dugo pričati. Naravno, trebat ćemo i pobijediti, zar ne?”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.