Prepoznajete li mladića u Barceloninom dresu? Igrao je s njihovim najvećim rivalima, a sada je obiteljski čovjek…

Foto: Twitter

Tko je mogao znati, kada je nastala naslovna fotografija, kako će mladić s fotografije u Barceloninom dresu samo nekoliko godina kasnije osvajati trofeje s njihovim rivalima Real Madridom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, David Beckham nije samo odličan nogometaš (1999. i 2001. je bio drugoplasirani u izboru FIFA-e za nogometaša godine) već je i svjetska modna ikona, jedno od najpoznatijih lica u svijetu i brand za koji se otimaju brojni proizvođači sportske opreme, kozmetike, naočala i drugih proizvoda. Beckham je, zajedno sa svojom suprugom Victorijom, bivšom članicom svojevremeno megapopularne pop-grupe Spice Girls, stalan gost tiskovina i elektronskih medija koji se bave poznatim ljudima te je općenito smatran jednom od najznačajnijih figura svjetskog jet-seta, i kao takav, značajan je dio popularne kulture, s brojnim pojavljivanjima u filmovima i TV emisijama.

David je 1997. počeo vezu s Victoriom Beckham. Zaprosio ju je 24. siječnja 1998. Vjenčali su se 4. srpnja 1999. u starom dvorcu u Irskoj. Zajedno imaju četvero djece: Brooklyn Joseph (r.1999.), Romeo James (r.2002.), Cruz David (2005.) i Harper Seven (2011.).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.