Ronaldo svoje prijatelje ne zaboravlja: Suigrači Semedu nisu vjerovali koliko je blizak sa zvijezdom

Foto: Twitter

Ime Jose Semedo običnim ljudima ne znači ništa, radi se o kapetanu engleskog drugoligaša Sheffield Wednesdaya koji se našao u specifičnoj situaciji. Njega su suigrači, Barry Bannan i Steven Fletcher zadirkivali po pitanju Cristiana Ronalda, budući da im je Semedo rekao kako su dobri prijatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Barry Bannan i Steven Fletcher pitali su me da nazovem Cristiana Ronalda. Misli su da neću htjeti to učiniti”, otkrio je Semedo.

“Nisu mogli vjerovati. Pričao je s nama normalno, kao da poznaje Barrya i Stevena oduvijek. Bilo je ludo, njih dvojica nisu mogla vjerovati. Oh, Bože, pa mi pričamo s Ronaldom. Nadaju se da će on doći, zbog navijača bi to bilo sjajno. On je velika zvijezda”, rekao je.

Inače, Semedo i Ronaldo prijatelji su od ranog djetinjstva, a kako se čini po mnogima bahata zvijezda svoje prijatelje ne zaboravlja čak i u svojim najslavnijim trenucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ronaldo je za mene kao rođeni brat. Odrasli smo zajedno. On nikad nije mislio da će dosegnuti nivo na kojem je danas, ali uvijek je imao mentalitet koji ga je tjerao da ustraje do kraja”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.