Ruski izbornik uoči susreta s Hrvatskom otkrio da stanje u momčadi nije idealno

izbornik
Foto: snimka zaslona

Hrvatskoj u četvrtak slijedi gostovanje kod Malte, dok Rusija istog dana od 18 sati igra domaću utakmicu protiv Cipra u Sankt Peterburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stanje u momčadi nije idealno. Kada su ozljede u pitanju ili samo umor, neki su bolje, a neki su slabije. Postoje igrači koji su stvarno odigrali mnogo utakmica u posljednje vrijeme i umor je logičan. Ali, to su sve normalne stvari u našoj svakodnevici. No, mogu zaključiti da stanje definitivno kod nas nije katastrofalno”, rekao je ruski izbornik Valerij Karpin.

“Nemam ništa novo reći prije dvoboja protiv Cipra. Znamo kako je igrati protiv takvih momčadi i znamo što nas čeka. Ja bih samo volio da što više navijača dođe na utakmicu. Da se stvori dobra atmosfera i da pobjednički najavimo ono posljednje što nas čeka”, dodao je.

Govorio je u kakvom je stanju prije utakmica protiv Cipra i Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon ozljede sam odigrao tri utakmice, ali ni jednom svih 90 minuta. No, mislim da sam u dobroj formi. Osjećam se dobro. Pozitivan sam, kao i svi u momčadi”, rekao je veznjak Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.