Sandro Sukno: ‘Za koji dan ću znati, čekam završne liječničke nalaze i vjerujem da se brzo vraćam’

Foto: fah

Sandro Sukno, ranije najbolji vaterpolist na svijetu, još je igrač pod ugovorom na Final Fouru Regionalne vaterpolo lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To još ne mogu sa sigurnošću reći. Nadam se da ću ubrzo, možda i za koji dan znati detaljnije smjernice. I dalje sam pozitivan, vjerujem da ću se vratiti, ali ono što sada još jedino čekam su završni nalazi. Onda je odluka dalje na meni. Sve je još otvoreno. Treba prvo prepustiti liječničkoj struci da oni kažu svoje, pa potom da i ja sam sa sobom vidim kakvo je stanje”, rekao je za Sportske novosti.

“Dosta dobro pratim trenerove zamisli. Nisam sigurno sto posto u treningu, ali nadam se da bi bio na razini. Velika je ipak pauza u pitanju. Mislim da bih mogao, ali idemo mi prvo korak po korak”, rekao je Sukno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.