Srpski klub demantirao spekulacije: ”Polaskani smo medijskim navodima da je hrvatski nogometni dužnosnik Zdravko Mamić zainteresiran za naš klub…”

Foto: Facebook

Kako smo već pisali prije dva dana, odnosno prenijeli, a o čemu je pisao i srpski MaxBet, navodno Zdravko Mamić ima želju preuzeti srpski klub TSC iz Bačke Topole. No to nije točno, iz spomentog kluba su sve demantirali te su poručili kako im je čast da je netko poput Mamića zainteresiran za njihov klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne razmišljamo o promjeni vlasničke strukture kao ni o promjeni rukovodstva i nastavljamo vrijedno raditi na svom razvoju i izgradnji infrastrukture. FK TSC je polaskan medijskim navodima da je hrvatski nogometni dužnosnik Zdravko Mamić zainteresiran za klub iz Bačke Topole, odnosno da je dosadašnji rad i napredak kluba iz Bačke Topole privukao pažnju nogometne javnosti u cijeloj regiji”, kazao je klupski predsjednik Janoš Žemberi te je dodao:

“U našem se klubu svakodnevno radi na napretku kojim smo zadovoljni. Tek drugu sezonu smo u prvoj ligi, a možemo već reći da smo ozbiljan protivnik svakome. Gradimo novi stadion, ulažemo u mlade i čvrsto vjerujemo da ćemo u Bačkoj Topoli redovno gledati kvalitetne nogometne utakmice. Naš klub, ipak, nije na prodaju.”

Podsjetimo, radi se o klubu sa sjevera Srbije, bolje rečeno riječ je o klubu iz Vojvodine,  koji je prošle sezone debitirao u slabašnoj srpskoj ligi. Uspjeli su se izboriti za plasman u Europsku ligu, a u jednoj ludoj utakmici protiv bivšeg prvaka Europe, rumunjske Steaue, su izgubili i ispali nakon izvođenja jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.