Srpski mediji tvrde da je jedan od huligana iz Hrvatske ostavio pismo: ‘Organiziralo se nas 150 i tući ću se s njih 600’

Foto: Snimka zaslona/Telegraf.rs

Prošlo je nekoliko dana od stravičnih nereda na utakmici između Partizana i Zvezde, a svi mediji još uvijek se bave ovom temom. Među sudionicima nereda bila su i šestorica hrvatskih državljana o kojima kruže brojne priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno su petorica u pritvoru u Beogradu, dok je šesti član ekipe još uvijek u bolnici i on tek treba izaći pred suca.

Srpski mediji objavili su pismo jednog od njih koje prema njima dokazuje da njihovo sudjelovanje u neredima nije bilo nimalo slučajno.

Najmlađi hrvatski državljanin koji je sudjelovao u neredima je Ivan Ronald Mišković (18) koji je uz hotela navodno pisao svojoj djevojci kojoj je prenio svoje planove koje je imao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imam opasan, baš opasan dan zato ti i pišem jer tko zna kako će biti. Dobit ću možda malo batina, ali ću ih dati više, puno više. Organiziralo se nas 150 i tući ću se s njih 600. Malo se brinem, ali ne odustajem”, navode mediji.

Policija i tužilaštvo smatraju da se može zaključiti da je Ivan pismo napisao i iz straha za svoj život jer je znao gdje ide i s kojim namjerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.