Subašić o incidentu: “Prodale su nas sitne duše, nije mi bila namjera nikoga uvrijediti”

Soči, 03.07.2018 - Tiskovna konferencija Hrvatske nogometne reprezentacije u kampu u Sočiju u sklopu Svjetskog nogometnog prvenstva Rusija 2018. Na slici Danijel Subašić. foto HINA/ Damir SENČAR /ds

Srebrni Vatreni iz Rusije i trenutno golman Hajduka Danijel Subašić oglasio se o incidentu koji se dogodio nakon pobjede u derbiju na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subašić je objavio podulji status na Instagramu u kojemu je pokušao objasniti pozadinu priče koja je aktualna posljednjih dana u hrvatskom nogometu.

– Najveci Hrvatski derbi Dinamo : Hajduk,Velika pobijeda Hajduka 0:2❤️💙🙏💪 Odlicna utakmica,atmosfera vrhunska,Hajduk nikad sa manje prekrsaja u derbiju (4) dominirao u igri i velikom borbom stigao do velike pobijede.Protiv Dinama koji igra europsku ligu i koji je po kvaliteti jedna od najboljih ekipa lige..Svaka cast Bili👌Velika Festa je bila ispod tribine di su nasi navijaci dosli u velikom broju 💪🙏i ista takva atmosfera se preselila u svlacionicu i na nas docek u Split gdje je sve bilo vrhunski i velicanstveno🔥👌sve je bilo super dok se nisu nasle neke sitne duse i snimale nas i podijelili te video klipove i prodali se za (200 do 500kn) i tu je pocelo sve ovo gori navedeno da se neistice i neprica o Hajduku koji se stabilizira,koji se dize,koji je u lovu na oba trofeja,koji ima pozitivu u klubu i oko njega sa svojim navijacima.Da mi igraci sirimo govor mrznje,Nesicam se da sam ima mikrofon i da sam na njega piva pogrdne pisme i sirija mrznju..RIVALSTVO DA ALI MRZNJA NE!!Svaki klub u Hnl-u od mene ima veliki respect prema svojim Djelatnicima,igracima,navijacima tako i Dinamo.Ako sam ja svojim neprimjerenim ponasanjem ( pjevanjem ili pjevanjem sebi u bradu) nekog uvridija nije mi to bila zelja ni cilj !! Moj Hajduce hvala za nedijeljnu romantiku i pobijedu u derbiju ❤️💙🙏 #ajmobijeliale🔴🔵⚽️💪 #idemodalje #alwaystogether❤️ #keepfighting, napisao je, među ostalim, na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.