Suprug Sandre Paović: Nakon Rija će se malo više posvetiti treninzima sa mnom

Foto: fah

Put Sandre Paović do zlatne medalje na paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru s tribina dvorane Riocentro s posebnim emocijama pratio je njezin suprug Daniel Lazov, također sportaš s tjelesnim invaliditetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Presretan sam jer znam koliko joj ova medalja znači. Za nju je ovo veliko olakšanje, jer su iza nje dani velikog stresa. Zaslužila je ovu medalju i jako sam ponosan na nju. Sada je zaokružila cijelu priču jer ima paraolimpijsko, svjetsko i europsko zlato što je fascinantan rezultat s obzirom na njezin invaliditet, jer su u kategoriji šest sve njezine protivnice mnogo pokretljivije” kazao je Lazov dodavši: “Sandra ih pobjeđuje na tehniku, iskustvo i glavu. Zbog toga je ovo izuzetan rezultat.”

Upoznali su se kad je Sandra došla na trening i opet pokušala zaigrati stolni tenis. Svoju vezu okrunili su brakom nakon godine i pol, a Daniel je Sandru zaprosio na samu Novu Godinu. Vjenačali su se u srpnju 2014. godine. Danijel također igra stolni tenis, a iskreno priznaje kako je Sandra bolja od njega.

“Normalno da je ona bolja, ali u posljednje vrijeme mora igrati ozbiljno ako me želi pobijediti,” kazao je Lazov koji se nada da će nastupiti na paraolimpijskim igrama u Tokiju za četiti godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sandra mi je velika podrška. Nakon Rija će se malo više posvetiti treninzima sa mnom. Meni je cilj Tokio i nadam se kako ću ga ostvariti,” kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.