Supruga Mirka Alilovića: ‘Ni zapjevala nisam, a već ste me osudili i nazvali ustašicom’

Foto: Instagram

U splitskoj Marmontovoj ulici može se naići na uličnog pjevača koji, prema tvrdnjama Slobodne Dalmacije “bez imalo straha pjeva ustaške pjesme, a jedna od onih koja mu je često na repertoaru je ‘Evo zore, evo dana‘.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Index ponovno podcijenio reprezentaciju: Prisjetimo se pozivanja na bojkot u vrijeme Milanovićeve Vlade
> Oreškovićeva supruga ‘ne bi smjela’ u Hod za život, a Milanovićeva je ‘oduševila’ pojavom na Zagreb Prideu
> Index.hr pokušao blatiti U ime obitelji sakrivši ključne informacije
> Zašto patrijarh Porfirije ne govori o svećenicima i monasima SPC-a u zločinačkom četničkom pokretu (1.)?

Njega je na društvenim mrežama komentirala Iva Alilović, supruga rukometaša Mirka Alilovića.

“Jure zove, Boban viče. Samo jako. Ako ikad naletim na ovog gospodina, zapjevat ćemo skupa jednu našu”, objavila je na Facebooku i privukla pažnju medija poput Indexa, 24sata…

Nakon što su je prozvali, jasno im je odgovorila: “E ‘moji’ indexovci i svi ostali tzv. prenosioci vijesti sa portala Index, JA ni zapjevala nisam, a vec ste me osudili i nazvali-proglasili ustašicom 🤣🤣🤣….Što bi tek bilo kada bih zapjevala? 🤣 Važno je da Vi svaki dan pevate protiv hrvatskog naroda, a za nečiji račun. Kako Vam ne smeta pevanje četničke nejači u Mirkovcima, prije par dana? Ne smetaju Vam pevanja i puškaranja po istočnoj Slavoniji a ni pevanje patrijarha Porfirija, al smeta Vam moja namjera da s uličnim sviračem otpjevam koju hrvatsku budnicu da se ne zaboravi! Lijepite etikete ustaštva čak i meni zato jer mislim i osjećam Hrvatsku, a Vi ju ne možete ni smisliti. Ne smeta Vam ni psihološki rat Vulina i Vučića koji vode protiv Hrvatske cijelo vrijeme.
Da ste neki antifašisti trebali ste napisati i jednu crticu o četničkom pokolju, genocidu u Kozici, Raštanima, čija je godišnjica bila jučer, a gdje je poklano pola moje obitelji! Čudno je to kako nijedan novinar ne može bez ustaša osmisliti stvarnost i korist hrvatskog naroda! Meni se čini da niste dovoljno educirani niti kvalificirani da radite taj posao koji radite! Novinarstvo treba prenositi istinu o događajima i ljudima u jednom vremenu bez pristranosti, ali kod vas je vidljiva pristranost i mržnja velikoga dijela koji ne misli poput vas! Losa propaganda mučkih provokatora iliti tzv. novinara koji nemaju temu nego se bave šundom i tračem i na taj način prodajete novine!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Zašto patrijarh Porfirije ne govori o svecima SPC-a koji su bili suradnici fašista i četnika (2.)?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.