Svjetski kup, veleslalom u Killingtonu: Norvežanka Ragnhild Moewinckel u vodstvu, Andrea Komšić 53.

Foto: fah

Norvežanka Ragnhild Moewinckel u vodstvu je nakon veleslaloma Svjetskog kupa u američkom Killingtonu, dok je jedina hrvatska skijašica Andrea Komšić zauzela 53. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norvežanka vodi s 37 stotinki boljim vremenom od Talijanke Federice Brignone, dok je Austrijanka Stephanie Brunner treća s 44 stotinke zaostatka. Četvrta je Francuskinja Tessa Worley (+0.52), peta Nijemica Viktoria Rebensburg (+0.53), a šesta olimpijska pobjednica Amerikanka Mikaela Shiffrin (+0.67).

Komšić je imala startni broj 62, a nakraju je bila 53. s zaostatkom od 3.89 sekundi.

Druga vožnja je u 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.